Overslaan naar content

Facilitair Manager

Op locatie
 • 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, Nederland
€ 4.000 per maandGroup

Functieomschrijving

Over de functie

Als Facilitair Manager bij PROFI-SEC zorg je voor een soepel verloop van de dagelijkse werkzaamheden op kantoor en onze objecten maar ook op de tofste evenementen! Denk hierbij aan de Vrienden van Amstel Live, PSV, FC Utrecht, Decibel, Latin Village, Amsterdam Dance Event en nog héél veel meer.

Jij bent hét aanspreekpunt voor collega's -en externe leveranciers en bent daarbij verantwoordelijk voor alle facilitaire zaken. Je bent een belangrijke schakel in het neerzetten van een optimale dienstverlening op kantoor -en in het veld. Je stuurt een team aan van 3 facilitair medewerkers en weet in het grote geheel het overzicht goed te bewaren.

Hoe je dit gaat doen? Jij houdt van regelen en vindt het heerlijk om veel onderweg te zijn en dit af te wisselen met kantooruren. Je onderhoudt contacten met collega's, stuurt aan, controleert materialen en ziet toe op een accurate administratie van de door jou opgestelde of verbeterde procedures. Een hectische werkomgeving is een plek waar jij het beste tot je recht komt.


Een greep uit je werkzaamheden zijn:

 • Het verbeteren van logistieke bedrijfsprocessen;
 • Voorraadbeheer;
 • Wagenparkbeheer;
 • Kledingbeheer;
 • Het facilitair voorbereiden van de te beveiligen evenementen;


Vereisten

Welke kwaliteiten zien we graag bij je terug?

Wanneer er een familiefeest georganiseerd moet worden, ben jij de eerste die aangekeken wordt. Jij staat bekend als een creatieve spring in 't veld, die makkelijk verbinding kan leggen en het hoofd koel weet te houden in de chaos van de dag. Van regelen en ontzorgen krijg jij energie! Je bent servicegericht en pakt uitdagingen op een duidelijke en prettige manier op.

Je werkt vanuit ons Hoofdkantoor in Den Bosch. In jouw rol verwachten we dat je regelmatig onderweg bent om leveranciers, evenementen -en objecten te bezoeken. Dit zal voor het grootste gedeelte plaatsvinden van maandag tot -en met vrijdag maar komt ook voor in de avonden -en weekenden. Het is daarom van belang dat jij een flexibele beschikbaarheid hebt.


Daarnaast heb jij:

 • 2-5 jaar werkervaring als Facilitair Manager;
 • Hbo werk- en denkniveau (mbo+);
 • Een rijbewijs B;
 • Ervaring met procesverbetering en projectmatig werken.

Aanbod

Je komt in dienst bij PROFI-SEC, een organisatie die altijd in beweging is met korte lijnen en een prettige werksfeer.


Als jij aan de slag gaat als Facilitair Manager kun je het volgende van ons verwachten:


 • Een jaarcontract (voor 32 tot 40 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een passend salaris tot €4.000, bruto per maand. Inschaling o.b.v. ervaring, kennis en vaardigheden;
 • 12 maandsalarissen, 8% vakantiegeld;
 • 24 vakantiedagen op fulltime basis en een collectieve pensioenregeling;


Jouw persoonlijke ontwikkeling?

PROFI-SEC hecht veel waarde aan de ontwikkeling van collega's. Wij bieden daarom volop mogelijkheden en investeren graag samen in jouw toekomst! Zo krijg je, zodra je bent aangenomen, direct toegang tot jouw eigen GoodHabitz account waar je online meer dan 150 trainingen kunt volgen.

Heb je een extra certificaat nodig om je functie goed uit te voeren zoals BHV, EHBO of een diploma omgaan met agressie, (de-)escalatie en/of weerbaarheid? Daar wordt voor gezorgd door PROFI-SEC.


Doorgroeimogelijkheden

Jij komt te werken binnen een organisatie met volop potentie voor de toekomst! Samen wordt er gekeken naar jouw ambities en doelen voor de toekomst. Zo zorgen we er samen voor dat jij over 10 jaar nog steeds met plezier en uitdaging naar je werk gaat!


Over PROFI-SEC


PROFI-SEC is meer dan ‘zomaar een’ beveiligingsbedrijf. Gevestigd in Den Bosch, maar landelijk opererend behoort PROFI-SEC tot de top 4 van grootste particuliere beveiligingsbedrijven van Nederland. We zijn actief binnen de objectbeveiliging, evenementenbeveiliging en servicegerichte diensten en hebben locaties door heel het land!

Waarom PROFI-SEC het allerleukste beveiligingsbedrijf van Nederland is? Door alle mogelijkheden die een landelijke speler met zich mee brengt en de cultuur van een familiebedrijf is hier voor iedereen een passende uitdaging!


Hoe gaan we verder?

Voor meer informatie over de inhoud van de functie, of de procedure kun je contact opnemen met Jaimy Mulders via 06-15231505, of j.mulders@profi-sec.nl

of

Apply with Indeed onbeschikbaar