Skip to content

Facilitair medewerker

Den Bosch, Noord-Brabant, Nederland€ 18,64Events

Functieomschrijving

Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en zorg jij er graag voor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld? Lijkt het jou leuk om op de tofste evenementen door heel Nederland te werken? Dan past deze functie als Facilitair Medewerker perfect bij jou!

Zoals je misschien al gelezen hebt, verzorgen wij de grootste evenementen door heel Nederland, waaronder Defqon.1, Awakenings, Latin Village, ADE en nog heel veel meer. Op deze evenementen ga jij ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt. 


Wat ga je doen?Je gaat je als Facilitair Medewerker bezig houden met het verrichten van administratieve werkzaamheden, namelijk het inschrijven van de medewerkers, controleren op geldigheid van de beveiligingspassen, het bijhouden van de voorraden en de uitgifte-en inname van werkkleding. Wanneer iedereen een juiste positie op het evenement heeft, ga jij samen met jouw collega’s zorgen dat de facilitaire werkplek weer schoon en opgeruimd is. Als het evenement is begonnen heb je contact via de portofoon met je collega’s. 


 Wanneer etenstijd aanbreekt, ga je er samen met jouw team voor zorgen dat iedere medewerker op de juiste tijd pauze houdt. Je warmt het diner op en zet wat te drinken klaar zodat iedereen voorzien is en zich weer klaar stoomt voor de avonddienst. Wanneer het einde van het evenement nadert, ga je iedereen weer uitschrijven en zorg je ervoor dat de uitgegeven kleding en portofoons weer netjes ingenomen worden. Tijdens de piekmomenten weet jij je hoofd koel te houden. Bij het in -en uitschrijven staan er soms honderden collega's tegelijk. Jij schrikt hier niet van en weet op dit soort piekmomenten de scherpte er in te houden. Gedurende de dag schakel je met de projectleider over de verloop van het evenement. 


Als Facilitair medewerker heb je een ontzettend belangrijke rol in het succes van onze evenementen. Dat de verantwoordelijkheid voor het goede verloop van onze evenementen mede in jouw handen ligt, schrikt je niet af. Sterker nog: dat is waarom jij als Facilitair medewerker bij ons aan de slag wilt! Leuke bijkomstigheid: jij bepaalt zelf waar en wanneer je werkt! Hoe fijn is dat?Wat kunnen we jou bieden?

 • Je krijgt een baan bij een van de grootste beveiligingsbedrijven van Nederland;
 • Je krijgt een uurloon van €18.64 bruto All-In;
 • Je krijgt reiskosten vergoed, €0.21 cent per kilometer;
 • Je start gelijk met een jaar contract;
 • Je hebt genoeg doorgroeimogelijkheden, zo kun je bijvoorbeeld doorgroeien naar personeelscoördinator;
 • Je hebt de mogelijkheid om je zelf in te plannen op de leukste evenementen;
 • Je krijgt toegang tot GoodHabitz waar +100 trainingen op staan waar je zowel zakelijk als privé gebruik van mag maken.

Vereisten

Wat vragen we van jou?

Wil jij graag aan de slag facilitair medewerker op verschillende evenementen? Dan ben je in staat om zowel in teamverband als zelfstandig te werken. Je bent gedreven en stressbestendig. Daarnaast is het belangrijk dat:

 • Je minimaal MBO 3 werk- en denkniveau hebt;
 • Je communicatief vaardig bent;
 • Je in het bezit bent van een rijbewijs en eigen vervoer;
 • Je kennis hebt van geautomatiseerde systemen; (MS Office)
 • Je leidinggevende capaciteiten hebt;
 • Je een goede beheersing van de Nederlandse taal hebt;

Wie zijn wij?

Onze specialisatie is crowdmanagement. Wij zijn dé partner op het gebied van veiligheid op grote evenementen. PROFI-SEC heeft door haar vakkundige kennis van crowdmanagement veel inzicht over het gedrag van de mens. Hoe men zich gedraagt en beweegt, en wat dit doet met de veiligheid en de gastvrije beleving. We kijken hierbij niet alleen naar de mens, ook kijken we naar de gebeurtenissen die plaatsvinden (proces) en in welke omgeving dat gebeurt. Zo leveren we de juiste veiligheid in balans met de gastvrije wensen van iedere opdrachtgever.


Dit vinden we belangrijk bij PROFI-SEC

BETROKKEN -

Onze organisatie voelt familiair, voor medewerkers onderling, én voor onze opdrachtgevers. Dat komt door de korte lijnen die we hebben en de oprechte aandacht voor elkaar. Samenwerken is gebaseerd op vertrouwen. Daar geloven wij heilig in.

WARM & WELKOM -

We vinden het belangrijk om een toegankelijke organisatie te zijn. Elke vraag mag gesteld worden, aan iedereen. De korte lijnen die we hebben zijn er met een reden. Wij zijn er voor elkaar!

VAKKUNDIG -

Afspraak is afspraak, dat is bij ons vanzelfsprekend. Wij zijn ondernemend en verantwoordelijk. We houden van structuur en weten wat we doen. En als we iets doen, doen we dat goed!

ZORG VOOR ONZE MEDEWERKERS -

Onze medewerkers zijn het hart van onze professionele dienstverlening. Tevreden medewerkers vinden we ontzettend belangrijk. Als wij voor hen zorgen, zorgen zij ook goed voor onze opdrachtgevers.


Geïnteresseerd?

Mooi, dan maken we graag kennis met je! We nemen na je sollicitatie binnen 5 werkdagen contact met je op.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar