Skip to content

Coördinator beveiliging

Utrecht, Utrecht, Nederland€ 15,72 - € 18,93 per uurSecurity

Functieomschrijving

Wat ga je doen?

Als Coördinator Beveiliging bij PROFI-SEC is het van groot belang dat je stressbestendig bent en prioriteiten kan stellen. Je bent een geboren leider met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en met jouw expertise adviseer je ook de opdrachtgever op het gebied van veiligheid.


Je bent altijd actief aan het werk in deze verantwoordelijke, veelzijdige en hectische functie. Als Coördinator Beveiliging ben jij operationeel verantwoordelijk voor alle veiligheidsaspecten binnen het object.


Dagelijks houd jij je bezig met het coachen, begeleiden en het aansturen van het team. Jij bent de verbindende factor en zorgt dat je samen naar een hoger niveau komt! Je bent het eerste aanspreekpunt en durft initiatief te nemen met oog voor de risico’s. Je spreekt je collega’s dan ook aan waar nodig is en zorgt dat je team scherp en gemotiveerd blijft gedurende elke shift.


Ga jij er samen met je team voor zorgen dat de veiligheid van alle mensen in- en rondom het pand gegarandeerd is? Lees dan snel verder!


Je komt in dienst bij PROFI-SEC, een dynamische organisatie met korte lijnen en een prettige werksfeer.

Als jij aan de slag gaat als Coördinator Beveiliging kun je het volgende verwachten:

 • Een basis uurloon tussen de €15,72 en €18,93 afhankelijk van je ervaring en op basis van de cao beveiliging (schaal 4);
 • Je basissalaris is exclusief ORT, dat komt er dus nog bovenop;
 • Urengarantie tussen de 128 en 144 uur per periode;
 • Jaarcontract met kans op een vaste aanstelling;
 • Pensioen- en reiskostenregeling.
 • Werk van maandag tot en met vrijdag dus het weekend vrij!


Wie zijn wij?

PROFI-SEC is niet zomaar een beveiligingsbedrijf. Inmiddels ruim 24 jaar geleden is PROFI-SEC opgericht met de visie om beveiligers beter te laten aansluiten op de steeds meer veranderende behoefte aan beveiliging. Onze operatie is verdeeld in drie disciplines: Events, Retail en Security. Jij komt te werken bij Security en werkt samen met een team van goed gekwalificeerde objectbeveiligers dagelijks aan de veiligheid bij onze opdrachtgevers.


Dit vinden we belangrijk bij PROFI-SEC

BETROKKEN -

Onze organisatie voelt familiair, voor medewerkers onderling, én voor onze opdrachtgevers. Dat komt door de korte lijnen die we hebben en de oprechte aandacht voor elkaar. Samenwerken is gebaseerd op vertrouwen. Daar geloven wij heilig in.

WARM & WELKOM -

We vinden het belangrijk om een toegankelijke organisatie te zijn. Elke vraag mag gesteld worden, aan iedereen. De korte lijnen die we hebben zijn er met een reden. Wij zijn er voor elkaar!

VAKKUNDIG -

Afspraak is afspraak, dat is bij ons vanzelfsprekend. Wij zijn ondernemend en verantwoordelijk. We houden van structuur en weten wat we doen. En als we iets doen, doen we dat goed!

ZORG VOOR ONZE MEDEWERKERS -

Onze medewerkers zijn het hart van onze professionele dienstverlening. Tevreden medewerkers vinden we ontzettend belangrijk. Als wij voor hen zorgen, zorgen zij ook goed voor onze opdrachtgevers.

Vereisten

Je bent het aanspreekpunt van zowel het beveiligingsteam als de Service Manager en ziet erop toe dat er kwalitatief goed werk wordt geleverd. 16 uur per periode wordt je boven de sterkte ingezet.

Daarnaast vragen we dat vragen we dat je:

 • In het bezit bent van het diploma beveiliger 2 of 3;
 • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring hebt in een coördinerende rol binnen de beveiliging;
 • De Nederlandse en Engelse taal goed beheerst;
 • Woonachtig bent binnen een straal van 30 km van Utrecht.
 • Je motiveert je collega's en geeft ieder de juiste aandacht en begeleiding;
 • Je bent organisatiesensitief en weet dan ook hoe je moet omgaan met verschillende functie binnen een organisatie;
 • Je hebt ervaring met verander management; 
 • Je bent daadkrachtig, stressbestendig en staat stevig in je schoenen;
 • Je bent in staat om de hele dag fysiek bezig te zijn;
 • Je hebt ervaring met Security Management systemen;
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent een proactieve beveiliger.

Jouw persoonlijke ontwikkeling?

PROFI-SEC en de opdrachtgever hechten veel waarde aan de ontwikkeling van medewerkers en zij bieden daarom volop mogelijkheden en investeren graag samen in jouw toekomst! Zo krijg je, zodra je bent aangenomen, direct toegang tot jouw eigen GoodHabitz account waar je online meer dan 150 trainingen kunt volgen.

Heb je een extra certificaat nodig om je functie goed uit te voeren zoals X-Ray, BHV, EHBO of een diploma omgaan met agressie, (de-)escalatie en/of weerbaarheid? Daar wordt voor gezorgd door PROFI-SEC en de opdrachtgever!


Doorgroeimogelijkheden

Jij komt te werken op een object met volop kansen voor de toekomst. Zo kun jij als Coördinator Beveiliging doorgroeien naar bijvoorbeeld centralist of teamleader. Samen met jouw leidinggevende wordt er gekeken naar jouw ambities en doelen voor de toekomst. Zo zorgen we er samen voor dat jij over 10 jaar nog steeds met plezier en uitdaging naar je werk gaat!


Interesse?

Dan ontvangen wij graag jouw motivatie met CV! Je kunt solliciteren via de sollicitatieknop.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar