Overslaan naar content

Opleidingsadviseur

Op locatie
  • 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, Nederland
€ 3.200 per maandGroup

Functieomschrijving

Wil jij een cruciale rol spelen in het stimuleren van de professionele ontwikkeling van onze medewerkers binnen de beveiligingsindustrie? Heb je een passie voor het ontwerpen en implementeren van innovatieve opleidingsprogramma's? Dan ben jij de persoon die we zoeken!


Jouw rol:

Als Opleidingsadviseur bij PROFI-SEC Security & Crowdmanagement ben jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van effectieve leer- en ontwikkelingsinitiatieven die onze medewerkers in staat stellen om hun vaardigheden en kennis voortdurend te verbeteren. Je werkt nauw samen met verschillende afdelingen om de opleidingsbehoeften te identificeren en op maat gemaakte programma's te ontwerpen. Van het organiseren van inspirerende trainingssessies tot het ondersteunen van de implementatie van ons leerbeheersysteem, jij bent de drijvende kracht achter onze leerstrategie.


Wat bieden wij?

Bij PROFI-SEC Security & Crowdmanagement bieden we een stimulerende werkomgeving waarin je de vrijheid hebt om jouw creativiteit en expertise in te zetten om een blijvende impact te maken. We geloven in het investeren in onze medewerkers en bieden uitstekende mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en groei.


Je ontvangt:

  • 12 maandsalarissen, 8% vakantiegeld;
  • Een passend salaris tot €3.300, bruto per maand op basis van 40 uur.
  • 24 vakantiedagen op fulltime basis en een collectieve pensioenregeling;
  • Een functie voor 33 tot 40 uur per week;
  • Een contract met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Een plek in een gezellig dynamisch team.

Vereisten

Wat we verwachten:

We zoeken een gedreven professional met een passie voor leren en ontwikkeling. Je hebt aantoonbare ervaring met het ontwerpen en implementeren van opleidingsprogramma's, bij voorkeur binnen de beveiligingsindustrie. Je bent creatief, proactief en in staat om effectieve leerstrategieën te ontwikkelen die aansluiten bij de behoeften van onze organisatie. Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en ben je in staat om op alle niveaus binnen de organisatie te werken.

Wie ben jij?

Wij zoeken een zelfstandige en resultaatgerichte professional. Je bent in staat om complexe informatie te vertalen naar begrijpelijke leerprogramma's en hebt een passie voor het ondersteunen van de professionele groei van anderen.


Wie zijn wij?

PROFI-SEC Security & Crowdmanagement is geen gewoon beveiligingsbedrijf. Met een sterke basis in 's-Hertogenbosch en een nationaal bereik behoren we tot de top-5 van Nederlandse particuliere beveiligingsbedrijven. Opgericht 25 jaar geleden, streven we ernaar om flexibele, kostenefficiënte en kwalitatieve beveiligingsoplossingen te bieden die perfect aansluiten op de behoeften van diverse sectoren, zoals onderwijs, juridische instellingen, financiële dienstverlening, logistieke sector en industrie.

Bij PROFI-SEC omarmen we innovatie en creativiteit. We streven naar duurzame partnerships met onze klanten, waarbij we multifunctionele oplossingen bieden die verder gaan dan alleen veiligheid. Onze aanpak is efficiënt, duurzaam en verrassend creatief. PROFI-SEC staat voor een benadering die 'meer dan veilig' is.Hoe nu verder?

Als jij klaar bent om jouw passie voor leren en ontwikkeling in te zetten in een dynamische en uitdagende omgeving, dan willen we graag van je horen! Solliciteer vandaag nog en maak deel uit van ons team dat zich inzet voor het creëren van een lerende organisatie bij PROFI-SEC Security & Crowdmanagement.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar