Overslaan naar content

Recruiter

Op locatie
 • Den Bosch, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.250 - € 3.500 per maandGroup

Functieomschrijving

Wat ga je doen?

PROFI-SEC Security & Crowdmanagement is op zoek naar een enthousiaste Recruiter om ons team binnen de afdeling Events te versterken. Als Recruiter ben je verantwoordelijk voor het werven en selecteren van geschikte kandidaten voor onze evenementenbeveiliging en crowdmanagement diensten.


Als Recruiter bij PROFI-SEC Security & Crowdmanagement ben je een belangrijke schakel tussen ons bedrijf en potentiële kandidaten. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en plaatsen van vacatures, het screenen van cv’s en het voeren van sollicitatiegesprekken.

Jij benadert de kandidaten, je bent in contact met HR, de opleidingscoördinator, met de projectmanagers van events en neemt soms ook een kijkje op locatie. Hoe afwisselend kan je baan zijn?!


Onder de events vallen o.a. Mysterieland, Decibel, ADE, Vrienden van Amstel Live, Awakening, PSV, FC Utrecht, maar ook bijvoorbeeld de RAI. Je gaat samen met je collega recruitment processen optimaliseren, bepaal je de juiste wervingskanalen en bouw een aantrekkelijke wervingscampagne.

Je bent een data-gedreven professional die verder kijkt dan alleen de instroom van kandidaten. Je duikt ook in data rondom exitgesprekken om inzicht te krijgen in waarom collega's voor een externe uitdaging kiezen. Met deze kwantitatieve informatie draag je bij aan het maken van betere keuzes en het verbeteren van onze wervingsstrategie.


PROFI-SEC Security & Crowdmanagement biedt een dynamische werkomgeving waarin je de kans krijgt om jezelf verder te ontwikkelen als Recruiter. Daarnaast kom je terecht in een hecht team van professionals die samenwerken om de veiligheid en het succes van evenementen te waarborgen.


Een greep uit je werkzaamheden:

• Je bent in charge voor de werving en selectie van alle vacatures binnen al de werkmaatschappij evenementen. Je trekt deze processen van A tot Z – van vacature-teksten schrijven, sourcen, interviewen en natuurlijk het binnenhalen van het beste talent;
• Je ontwikkelt een ambitieuze en toekomstbestendige strategie, waarbij je data-inzichten als belangrijkste inspiratiebron beschouwt;
• Je borgt een vlekkeloze executie binnen alle kanalen, zowel online als offline en neemt hier het ownership in;
• Om uit te zoeken hoe we ons kunnen onderscheiden, verken je de markt proactief en intensief: wat doen en laten de concullega’s en waar kunnen wij ons onderscheiden?


Je bent bedreven in het vinden van de ideale kandidaat voor elke functie en weet hoe je collega's kunt inspireren en betrekken bij jouw ideeën.


Wij bieden

 • Goede ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden;
 • Een jaarcontract voor 40 uur per week met uitzicht op een vast contract;
 • Startdatum in overleg;
 • Salaris tot €3500,- (per maand o.b.v. 40 uur) in overleg op basis van ervaring;
 • Vrijheid en flexibiliteit in jouw functie;
 • 24 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • Een pensioen- en reiskostenregeling;

Vereisten

Wat wij vragen

 • Je hebt MBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring binnen recruitment, bij voorkeur binnen de beveiliging of andere dienstverlenende sector;
 • Je bent creatief ingesteld. Ziet mogelijkheden en waar te verbeteren;
 • Jij bent een stevige gesprekspartner en durft beslissingen te nemen en weet hoe je jouw stakeholders goed en onderbouwd te woord moet staan;
 • Je bent flexibel, creatief, enthousiast en optimistisch.


Wie zijn wij?

Misschien heb je al wel eens van PROFI-SEC gehoord? Veel mensen denken bij het horen van PROFI-SEC aan evenementenbeveiliging. Niet gek, binnen de evenementenbeveiliging behoren we aan de top. Maar wist je dat we binnen de objectbeveiliging ook behoren tot de top 5 van de grootste beveiligingsorganisaties in Nederland! In 2022 én 2023 zijn we uitgeroepen tot beste beveiligingsbedrijf van Nederland. En dit was ons nooit gelukt zonder al onze betrokken en gemotiveerde collega's.


Onze specialisatie is crowdmanagement. Wij zijn dé partner op het gebied van veiligheid op grote evenementen. PROFI-SEC heeft door haar vakkundige kennis van crowdmanagement veel inzicht over het gedrag van de mens. Hoe men zich gedraagt en beweegt, en wat dit doet met de veiligheid en de gastvrije beleving. We kijken hierbij niet alleen naar de mens, ook kijken we naar de gebeurtenissen die plaatsvinden (proces) en in welke omgeving dat gebeurt. Zo leveren we de juiste veiligheid in balans met de gastvrije wensen van iedere opdrachtgever.


Waar staan wij voor?
BETROKKEN -

Onze organisatie voelt familiair, voor medewerkers onderling, én voor onze opdrachtgevers. Dat komt door de korte lijnen die we hebben en de oprechte aandacht voor elkaar. Samenwerken is gebaseerd op vertrouwen. Daar geloven wij heilig in.

WARM & WELKOM -

We vinden het belangrijk om een toegankelijke organisatie te zijn. Elke vraag mag gesteld worden, aan iedereen. De korte lijnen die we hebben zijn er met een reden. Wij zijn er voor elkaar!

VAKKUNDIG -

Afspraak is afspraak! dat is bij ons vanzelfsprekend. Wij zijn ondernemend en verantwoordelijk. We houden van structuur en weten wat we doen. En als wij ets doen dan doen we dat goed!

ZORG VOOR AL ONZE MEDEWERKERS -

Onze medewerkers zijn het hart van onze professionele dienstverlening. Dit geldt ook voor de partners die ons tijdelijk, of semi-permanent op piekmomenten ondersteunen. Tevreden collega's vinden we ontzettend belangrijk. Als wij voor hen zorgen dan zorgen zij ook goed voor onze opdrachtgevers.


Geïnteresseerd?
Mooi, dan maken we graag kennis met je! We nemen na je sollicitatie binnen 5 werkdagen contact met je op.

Voordat je jouw arbeidsovereenkomst ontvangt, wordt er altijd een screening bij de politie uitgevoerd.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar