Skip to content

Teamleider Zorgbeveiliging

Den Haag, Zuid-Holland, Nederland€ 15,72 - € 18,93 per uurSecurity

Functieomschrijving

Hé teamleider, ben jij er klaar voor?


Klaar om de zorg te ondersteunen doormiddel van jouw creatieve denkwijze en jouw hart voor mensen?

De zorg staat onder druk door toenemende personeelskrapte. Ook nemen de veiligheidsrisico’s, gedragsproblemen en agressie in de zorg toe. PROFI-SEC wil deze vicieuze cirkel doorbreken en daar kan jij bij helpen!

PROFI-SEC biedt namelijk mogelijkheden om hier samen met de zorg op in te spelen; door een veilige zorg- en leefomgeving te creëren waarin de zorgverleners zich helemaal kunnen richten op waar ze goed in zijn: zorgen bieden aan de cliënt.

Een serieuze missie vraagt om serieus goede collega’s.


We zijn dan ook op zoek naar een koelbloedige en warmhartige teamleider die stevig in zijn of haar schoenen staat!

Voor de rol van teamleider zoeken we een solide, positieve en creatief persoon die op een natuurlijke manier leiding kan geven. Iemand die goed kan delegeren maar niet als manager boven de groep of het team gaat staan. Het draait om rust brengen, overzicht houden en goede betrekkingen aangaan met de doelgroep.


Op welke manier ben jij van betekenis?

 • Je stuurt dagelijks het team aan;
 • Je bent in staat de dag structuur te bewaken, ondanks de waan van de dag;
 • Je haalt het beste uit je team en uit deelnemers naar boven;
 • Je houdt een open houding, ook bij eventueel uitdagend gedrag van deelnemers;
 • Je legt contacten in het maatschappelijk (zorg-)netwerk en in de wijk;
 • Je kunt afspraken, ideeën en plannen helder uitwerken;
 • Je ziet toe op een duidelijke registratie en administratie;
 • Je wil je voor langere tijd committeren aan onze missie;
 • Je vindt het leuk om stagiaires te begeleiden;
 • In je communicatie ben je positief, helder en consistent;
 • Je bent in staat de-escalerend te werken;
 • Je bent bereid om, af en toe, inzetbaar te zijn buiten reguliere werktijden - bijvoorbeeld tijdens feestdagen.

Vereisten

Wat breng je mee?

Vanuit gelijkwaardigheid en respect weet je hoe je anderen kunt motiveren om zelf aan de slag te gaan en problemen op te lossen. Je bent vertrouwd met de presentiebenadering. Je bent al eerder als teamleider actief geweest.

Zelfreflectie is een enorm belangrijke vaardigheid van een succesvolle teamleider. Je weet dan ook goed te reflecteren op je eigen handelen. Je hebt MBO 4 werk en denkniveau. Je bent verbaal goed vaardig, je bent creatief en je hebt kennis van- en affiniteit met de zorg. Je bent bekend met de sociale kaart van de GGZ.


Competenties die we belangrijk vinden in deze functie:

Sociabiliteit:

Je bent iemand die proactief op mensen af stapt en daarbij geen onderscheid maakt in hiërarchie, afkomst of leefsituatie.

Coachen:

Essentieel in deze functie is jouw mensenkennis. Je bent in staat om snel en oprecht contact te maken. Je weet mensen in hun kracht te zetten ook als ze die kracht zelf even kwijt zijn.

Creativiteit:

Jij kan originele of nieuwe ideeën en oplossingen bedenken; invalshoeken vinden die afwijken van de gevestigde denkpatronen.

Flexibele stijl:

Je kan de gedragsstijl en/of invalshoek veranderen om zo een gesteld doel te bereiken. Bij je teamleden en bij de deelnemers van de dagbesteding.


Wat krijg je ervoor terug?
Je komt in dienst bij PROFI-SEC, een dynamische organisatie met korte lijnen en een prettige werksfeer.

Als jij aan de slag gaat als Teamleider Zorgbeveiliging kun je het volgende verwachten:

 • Een basis uurloon tussen de €15,72 en €18,93 afhankelijk van je ervaring en op basis van de cao beveiliging (schaal 4);
 • Je basissalaris is exclusief ORT, dat komt er dus nog bovenop;
 • Urengarantie tussen de 128 en 144 uur per periode;
 • Jaarcontract met kans op een vaste aanstelling;
 • Pensioen- en reiskostenregeling.

Jouw persoonlijke ontwikkeling?

PROFI-SEC en de opdrachtgever hechten veel waarde aan de ontwikkeling van medewerkers en zij bieden daarom volop mogelijkheden en investeren graag samen in jouw toekomst! Zo krijg je, zodra je bent aangenomen, direct toegang tot jouw eigen GoodHabitz account waar je online meer dan 150 trainingen kunt volgen.

Heb je een extra certificaat nodig om je functie goed uit te voeren zoals X-Ray, BHV, EHBO of een diploma omgaan met agressie, (de-)escalatie en/of weerbaarheid? Daar wordt voor gezorgd door PROFI-SEC en de opdrachtgever!


Wie zijn wij?

PROFI-SEC is niet zomaar een beveiligingsbedrijf. Inmiddels ruim 24 jaar geleden is PROFI-SEC opgericht met de visie om beveiligers beter te laten aansluiten op de steeds meer veranderende behoefte aan beveiliging. Onze operatie is verdeeld in drie disciplines: Events, Retail en Security. Jij komt te werken bij Security en werkt samen met een team van goed gekwalificeerde objectbeveiligers dagelijks aan de veiligheid bij onze opdrachtgevers.


Dit vinden we belangrijk bij PROFI-SEC

BETROKKEN -

Onze organisatie voelt familiair, voor medewerkers onderling, én voor onze opdrachtgevers. Dat komt door de korte lijnen die we hebben en de oprechte aandacht voor elkaar. Samenwerken is gebaseerd op vertrouwen. Daar geloven wij heilig in.

WARM & WELKOM -

We vinden het belangrijk om een toegankelijke organisatie te zijn. Elke vraag mag gesteld worden, aan iedereen. De korte lijnen die we hebben zijn er met een reden. Wij zijn er voor elkaar!

VAKKUNDIG -

Afspraak is afspraak, dat is bij ons vanzelfsprekend. Wij zijn ondernemend en verantwoordelijk. We houden van structuur en weten wat we doen. En als we iets doen, doen we dat goed!

ZORG VOOR ONZE MEDEWERKERS -

Onze medewerkers zijn het hart van onze professionele dienstverlening. Tevreden medewerkers vinden we ontzettend belangrijk. Als wij voor hen zorgen, zorgen zij ook goed voor onze opdrachtgevers.


Als bovenstaande je aanspreekt komen we heel graag met je in contact.
Laat ons weten waarom jij denkt dat jij de juiste persoon bent voor deze functie door jouw CV en motivatie, te uploaden via de sollicitatieknop. 


of

Apply with Indeed onbeschikbaar