Overslaan naar content

Technisch Allround Medewerker

Op locatie
 • Den Bosch, Noord-Brabant, Nederland
€ 3.000 per maandGroup

Functieomschrijving

Technisch Allround Medewerker bij Safeshop

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging?! Safeshop is op zoek naar een enthousiaste Technisch Allround Medewerker. Houd jij je graag bezig met het verbeteren van interne processen en zoek jij afwisseling in je baan, dan ben jij degene die wij zoeken!


Wat ga je doen?

Werken in een beveiligings-/ evenementenomgeving betekent werken in een dynamische wereld. De communicatiemiddelen welke gekocht of verhuurd worden bij Safeshop, zijn te vinden op de meest grote evenementen van Nederland o.a. Awakenings, Defqon, Thunderdome, Mysteryland, De vrienden van Amstel live, PSV en nog vele anderen. Van A-Z ga jij de processen ondersteunen. Als Technisch Allround medewerker krijg je te maken met het programmeren van portofoons, het wegbrengen of ophalen van materialen voor of na een evenement, het klaarzetten van orders maar ook administratieve ondersteuning.


We werken met een verhuursoftware, Rentman, die het je makkelijk maakt om de orders op te stellen, te verzenden en na afloop van het evenement, met 1 druk op de knop de facturen te kunnen sturen. Als Technisch Allround Medewerker houd je van afwisseling en denk je graag mee in de verbetering van processen zodat deze efficiënt uitgevoerd kunnen worden. Je deinst niet terug van hectiek en je ziet mogelijkheden. Verder werk je in een klein team, maar heb je veel contact met externe partijen. Daarnaast ga je ook een stuk Social Media op je nemen en ben je in contact met de contactpersoon voor website beheer. Een super afwisselende baan dus waarbij je in overleg met je collega gaat kijken hoe je jouw functie het best maar ook het leukst kan indelen.


Wat kunnen wij je bieden?

 • Een salaris tussen de €2500,- en €2700,- op basis van fulltime dienstverband, dit is afhankelijk van je ervaring;
 • 24 vakantiedagen per fulltime dienstverband;
 • Een reiskostenregeling;
 • 32 uur – 40 uur
 • Jaarcontract met uitzicht op vast contract;

Vereisten

Wat wij vragen:

 • Je hebt MBO werk- en denkniveau;
 • Technisch inzicht;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je hebt kennis van MS Office.
 • Jij bent nieuwsgierig, gedreven en gaat proactief te werk.


Wij zijn wij?

Safeshop is een zusteronderneming van PROFI-SEC en al 12 jaar actief op het gebied van verkoop en verhuur van communicatiemiddelen. Gevestigd in ’s Hertogenbosch en het is een zelfsturend bedrijf wat zowel landelijk als internationaal op evenementen opereert. Safeshop heeft een professionele-, open en informele benadering naar haar klanten en haar medewerkers.


Geïnteresseerd?
Mooi, dan maken we graag kennis met je! We nemen na je sollicitatie binnen 5 werkdagen contact met je op.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar