Overslaan naar content

Beveiliger Utrecht Centrum

Op locatie
 • Utrecht, Utrecht, Nederland
€ 16,01 - € 19,01 per uurSecurity

Functieomschrijving

Beveiliger in het centrum van Utrecht! 

Wij zijn op zoek naar een objectbeveiliger voor twee bijzondere panden in het centrum van Utrecht, voor onze landelijke opdrachtgever met meerdere locaties in het land! Jouw werkplek kent 2 locaties; een 100 jaar oud en prachtig pand, gelegen in de binnenstad van Utrecht. Het tweede pand is moderner en herbergt een belangrijke landelijke meldkamer aan de rand van Utrecht.


Wat ga je doen?

Als objectbeveiliger ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van monteurs, controle, opening en brand & sluit rondes. Je werkt zelfstandig, maar tijdens kantooruren heb je ondersteuning van de Hospitality collega's. Uiteraard spring jij ook bij, wanneer dit aan jou gevraagd word. Je bent verantwoordelijk voor voor diverse rondes, binnen en buiten. Beide panden kennen een verschillende soorten dienstverlening, lekker afwisselend dus! Gedurende de nachtdiensten doe je voorbereidend werk voor de Hospitality collega's en open je in de hectiek van een dienstwissel een pand. 


Je bent een zelfstarter en je kan goed met verantwoordelijke taken omgaan. Zelfstandigheid, prioriteren en een dienstverlenende instelling zijn een must. Je werkt samen met je Hospitality collega's en samen zetten jullie een perfecte dienstverlening neer gebaseerd op gastvrijheid, veiligheid en gezamenlijk vooruit kijken. Je werkt alle soorten diensten van maandag t/m zondag, in een volcontinue rooster. 


Wie zijn wij?

PROFI-SEC is een landelijk opererend beveiligingsbedrijf dat actief is in object-, evenementen- en retailbeveiliging als wel service-gerichte diensten. Werken bij ons, is werken in een dynamische organisatie, waar eerlijkheid, collegialiteit en de wil om optimaal te presteren de belangrijkste kernwaarden zijn.


Vereisten

Wat kunnen wij jou bieden?
PROFI-SEC Security & Crowdmanagement biedt een warm team van leuke collega’s die echt nog wat voor elkaar over hebben. Daarnaast zijn er mogelijkheden om te parkeren, maar het pand is ook goed te bereiken met het OV (vlakbij Utrecht CS).


Verder bieden we je:

 • Een urengarantie vanaf 120 uur per periode, afhankelijk van jouw wensen en beschikbaarheid per week;
 • Een jaarcontract, wat snel omgezet kan worden naar een onbepaalde tijdscontract.
 • Een salaris tussen de €16,01 en €19,08 per uur afhankelijk van je ervaring en kwalificaties 
 • Je basissalaris is exclusief ORT, dat komt er dus nog bovenop;
 • Pensioen- en reiskostenregeling;
 • 8% vakantiegeld
 • Een uitdagende, veelzijdige en zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheid.

Wat vragen we van jou?

Als beveiliger ben je in het bezit van een diploma beveiliging niveau 2 of coördinator beveiliging niveau 3. Een BHV diploma is een pré, maar kunnen wij ook voor jou verzorgen. 

Daarnaast:

 • Heb jij onbesproken gedrag;
 • Heb jij een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Heb jij goede communicatieve vaardigheden en contactuele eigenschappen;
 • Ben jij bereid te werken in een volcontinu rooster;
 • Ben jij stressbestendig en heb je een flexibele instelling wat betreft de onregelmatige dienstverlening.

Geïnteresseerd?

Mooi, dan maken we graag kennis met je! We nemen na je sollicitatie binnen 5 werkdagen contact met je op.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar