Overslaan naar content

Stage lopen bij

PROFI-SEC

Aan de slag in de dynamische wereld van beveiliging

PROFI-SEC investeert graag in (jong) talent

Daarom bieden wij verschillende stage- en afstudeeropdrachten aan om je verder te helpen bij het succesvol afronden van je studie. Met een stage of afstudeeropdracht leer je PROFI-SEC goed kennen. Tijdens jouw stage werk je direct mee in een team en krijg je al snel eigen verantwoordelijkheden. Als we na de stage een goed beeld van elkaar hebben gekregen zien we je natuurlijk graag terug bij PROFI-SEC!

Stagevergoeding

Natuurlijk krijg je bij ons ook een stagevergoeding om jouw harde werken en het nemen van initiatief te belonen. Daarnaast kan je rekenen op een uitstekende begeleiding en leuke activiteiten met je team.

Interesse?

We hebben regelmatig plaats voor mbo- en hbo-studenten Beveiliging of Integrale Veiligheidskunde die via een meewerkstage werkervaring op willen doen.

Maar ook voor andere vakgebieden zoeken wij regelmatig stagiaires. Hou daarom onze vacaturepagina goed in de gaten. Staat er geen passende stage voor je tussen maar ben je wel enthousiast over PROFI-SEC? Stuur dan een open sollicitatie naar opleidingen@profi-sec.nl, zodat we samen naar de mogelijkheden kunnen kijken.

Vacatures Stage

Geen open vacatures.
Geen open posities die overeenkomen met geselecteerde filters.