Overslaan naar content

Over ons DNA - 'We take care of you'

We take care of you – het is de ziel van ons bestaan. PROFI-SEC zorgt voor een veilige en warme omgeving. Voor bezoekers, voor onze opdrachtgevers, hun klanten en hun medewerkers én voor onze eigen collega’s.

Wij zorgen goed voor onze collega’s.

Onze collega’s vinden wij belangrijk. Zij zijn onderdeel van onze familie. Blije collega’s stralen dat uit, zetten die extra stap en laten dat op de werkvloer zien. Daarom zorgen wij goed voor ze. Omdat zij ook voor ons en onze opdrachtgevers zorgen. We take care of you.

Wij zorgen voor een veilige en warme omgeving voor bezoekers.

Bezoekers van kantoorpanden, onderwijsinstellingen, evenementen en openbare gelegenheden – zij zijn voor wie het doen. Elke bezoeker, waar dan ook, heeft recht op een veilige en gastvrije omgeving. We take care of you.

Wij zorgen voor een veilige en warme omgeving voor de medewerkers van onze opdrachtgever.

Wij werken samen. Met onze opdrachtgever én met zijn/haar eigen medewerkers. Ook zij moeten zich veilig en welkom voelen. Daar zorgen wij voor. We take care of you

Wij zorgen voor een veilige en warme omgeving voor onze opdrachtgever.

Dat onze opdrachtgever onze gastvrije veiligheid dagelijks als een warme ervaring beleefd, dat vinden we belangrijk. We take care of you. 

Wij ontzorgen het proces van begin tot eind voor onze opdrachtgever.

Geen half werk, maar de gastvrije veiligheid die in ons DNA zit, het gehele proces door. Onze opdrachtgevers hoeven zich nergens zorgen over te maken. We take care of you.

Wij zorgen dat iedereen ongestoord kan genieten.

Dat is wat iedereen wilt. Geen zorgen over veiligheid of op je hoede moeten zijn. Weten dat er voor je wordt gezorgd. Een situatie waarin je jezelf kan zijn, kan doen wat je wilt en je kan genieten. We take care of you.

Over PROFI-SEC

PROFI-SEC is meer dan ‘zomaar een’ beveiligingsbedrijf. Gevestigd in ’s Hertogenbosch, maar landelijk opererend behoort PROFI-SEC tot de top-5 grootste particuliere beveiligingsbedrijven in Nederland. PROFI-SEC is ruim 18 jaar geleden door de heren Melvin Reingoud en Lionel Thompson opgericht met het idee om beveiliging beter te laten aansluiten op de steeds maar veranderende behoefte aan beveiliging binnen de publieke en private sector. Een aanpak gericht op flexibiliteit, kostenefficiency en kwaliteit heeft er toe geleid dat PROFI-SEC in een aantal sectoren zeer veel ervaring en expertise heeft kunnen opdoen.

Onderwijs, instellingen binnen de rechtspraak, financiële instellingen en industrie zijn een aantal branches waar PROFI-SEC zorgt voor veiligheid en hospitality.

PROFI-SEC belooft dat ze flexibel is en vernieuwend. Wij gebruiken de wetenschap van nu voor de innovatie van morgen en komen daarbij met creatieve oplossingen.

PROFI-SEC is anders, PROFI-SEC is meer benaderbaar. Samen met de klant kijken wij naar een duurzame aanpak van het nieuwe beveiligen, naar een meer multifunctionele inzet. PROFI-SEC kijkt verder en blijft meedenken met de klant, ook als het gaat om een flexibele inzet en kostenefficiency. Wij gaan graag een hecht partnership aan met de opdrachtgever om samen verder te komen en meer te bereiken.

Wij ondersteunen organisaties, instellingen en bedrijven bij hun zoektocht naar veiligheid. We kijken daarbij verder dan de invulling; we werken samen aan oplossingen die meer brengen. Die efficiënter zijn, duurzamer en soms verrassend creatief. PROFI-SEC staat voor ‘meer dan veilig’.