Overslaan naar content

Financieel Administratief Medewerker

Op locatie
 • 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, Nederland
€ 3.500 per maandGroup

Functieomschrijving

Wat ga je doen?

PROFI-SEC Security & Crowdmanagement is op zoek naar een enthousiaste Financieel Administratief Medewerker om ons team te versterken. In deze rol ben je verantwoordelijk voor diverse administratieve taken die essentieel zijn voor het financiële beheer van onze organisatie. Het werk is dynamisch, uitdagend en afwisselend, en je hebt een directe impact op de bedrijfsvoering.


Je begint je dag met de verkoopfacturatie, waarbij je ervoor zorgt dat alle facturen nauwkeurig en tijdig worden verwerkt. Vervolgens duik je in de grootboekadministratie van verschillende entiteiten, waarbij je rekening-courant boekingen en afschrijvingen verwerkt. Tussendoor komen er bankafschriften en offertes binnen die je zorgvuldig inboekt en verwerkt, waarbij je altijd let op de kleinste details.


Bij het naderen van de maandafsluiting ondersteun je bij het opstellen van financiële rapportages, begrotingen en prognoses. Deze taken geven je een goed overzicht van de financiële gezondheid van onze organisatie en zijn cruciaal voor onze planning en strategie. Door jouw inzet kunnen we tijdig en nauwkeurig beslissingen nemen.


Je werkt nauw samen met je collega's en houdt korte lijntjes met verschillende afdelingen binnen de organisatie. Of het nu gaat om het oplossen van een vraag of het doorvoeren van een administratieve taak, je bent de betrouwbare schakel die ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt.

Daarnaast voer je diverse administratieve werkzaamheden uit, wat zorgt voor veel afwisseling in je werk. Dit maakt de functie niet alleen veelzijdig, maar ook boeiend en uitdagend.


Wat wij bieden

 • Goede ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden;
 • Een parttime jaarcontract voor 24 tot 32 uur per week met uitzicht op een vast contract;
 • Salaris tot €3500,- (per maand o.b.v. 40 uur) in overleg op basis van ervaring;
 • Vrijheid en flexibiliteit in jouw functie;
 • 24 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • Een pensioen- en reiskostenregeling.

Vereisten

Wat wij vragen:

 • Je hebt MBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
 • Je hebt kennis van financiële administratie en bent bedreven in het verwerken van verkoopfacturatie, bankmutaties en grootboekadministratie;
 • Je bent nauwkeurig, betrouwbaar en kunt goed zelfstandig werken;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Wie zijn wij?

Misschien heb je al wel eens van PROFI-SEC gehoord? Veel mensen denken bij het horen van PROFI-SEC aan evenementenbeveiliging. Niet gek, binnen de evenementenbeveiliging behoren we aan de top. Maar wist je dat we binnen de objectbeveiliging ook behoren tot de top 5 van de grootste beveiligingsorganisaties in Nederland! In 2022 én 2023 zijn we uitgeroepen tot beste beveiligingsbedrijf van Nederland. En dit was ons nooit gelukt zonder al onze betrokken en gemotiveerde collega's.

Onze specialisatie is crowdmanagement. Wij zijn dé partner op het gebied van veiligheid op grote evenementen. PROFI-SEC heeft door haar vakkundige kennis van crowdmanagement veel inzicht over het gedrag van de mens. Hoe men zich gedraagt en beweegt, en wat dit doet met de veiligheid en de gastvrije beleving. We kijken hierbij niet alleen naar de mens, ook kijken we naar de gebeurtenissen die plaatsvinden (proces) en in welke omgeving dat gebeurt. Zo leveren we de juiste veiligheid in balans met de gastvrije wensen van iedere opdrachtgever.

Waar staan wij voor?

BETROKKEN - Onze organisatie voelt familiair, voor medewerkers onderling, én voor onze opdrachtgevers. Dat komt door de korte lijnen die we hebben en de oprechte aandacht voor elkaar. Samenwerken is gebaseerd op vertrouwen. Daar geloven wij heilig in.

WARM & WELKOM - We vinden het belangrijk om een toegankelijke organisatie te zijn. Elke vraag mag gesteld worden, aan iedereen. De korte lijnen die we hebben zijn er met een reden. Wij zijn er voor elkaar!

VAKKUNDIG - Afspraak is afspraak! Dat is bij ons vanzelfsprekend. Wij zijn ondernemend en verantwoordelijk. We houden van structuur en weten wat we doen. En als wij iets doen, dan doen we dat goed!

ZORG VOOR AL ONZE MEDEWERKERS - Onze medewerkers zijn het hart van onze professionele dienstverlening. Dit geldt ook voor de partners die ons tijdelijk, of semi-permanent op piekmomenten ondersteunen. Tevreden collega's vinden we ontzettend belangrijk. Als wij voor hen zorgen, dan zorgen zij ook goed voor onze opdrachtgevers.

Geïnteresseerd?

Mooi, dan maken we graag kennis met je! We nemen na je sollicitatie binnen 5 werkdagen contact met je op.

Voordat je jouw arbeidsovereenkomst ontvangt, wordt er altijd een screening bij de politie uitgevoerd.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar