Skip to content

Gastvrouw/Heer

Amsterdam, Noord-Holland, Nederland€ 13,5 - € 16,22 per uurSecurity Services

Functieomschrijving

Een gezellig praatje maken en de lekkerste koffie zetten: dat is aan jou wel besteed! We zoeken gastvrouwen en gastheren voor de receptiebalie van een hogeschool en universiteit in Amsterdam. Jong of oud, iedereen is welkom om te solliciteren!


Wat bieden wij jou?

  • Goed salaris: €13,- tot €16,- o.b.v kennis en ervaring
  • Centrale locatie in Amsterdam: goed bereikbaar met OV;
  • Een afwisselende baan in een informele, levendige omgeving

Jouw werkzaamheden

De focus van jouw werkzaamheden is het ontvangen van bezoekers en studenten van de hogeschool of universiteit. Je maakt een praatje, beantwoordt vragen en helpt hen verder. Je werkt achter de receptiebalie, het centrale middelpunt van het gebouw. Iedereen, zowel studenten als gasten, komt hier samen voor een goede kop koffie of cappuccino, welke jij op enkele locaties bereidt op de speciale barista machine. 

Kortom: een afwisselende functie, die goed te combineren is met werk en studie. We kunnen jouw inzet op meerdere locaties gebruiken. Afhankelijk van je werkervaring en competenties kijken we gezamenlijk op welke locatie jij het beste tot je recht komt! 


Wie zijn wij?

PROFI-SEC is een landelijk opererend beveiligingsbedrijf dat zorgt voor een veilige en warme omgeving voor onze opdrachtgevers, bezoekers en eigen medewerkers. Dit doen we door een krachtige combinatie van responsive security en responsive hospitality. We bewegen continu mee met de ontwikkelingen binnen onze opdrachten. Daar hebben we jou bij nodig.

Vereisten

Dit ben jij

Uiteraard houd jij ervan om onze bezoekers en studenten gastvrij te verwelkomen en om een lekker kopje koffie te zetten voor hen. Je bent in het bezit van je BHV certificaat, of bereid deze te behalen. Je hebt een dienstverlenende instelling en vindt het leuk om op een hogeschool of universiteit te werken. 

Jij ziet wat er moet gebeuren, in deze functie wordt jouw pro activiteit gewaardeerd. Daarnaast is nauwkeurig werken in deze functie van belang en heb je een basis computerkennis en bij voorkeur een goede beheersing van de Engelse taal. 


Voor deze functie moet je een VOG kunnen overleggen.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar