Overslaan naar content

Beveiliger Bleiswijk

Op locatie
 • Bleiswijk, Zuid-Holland, Nederland
€ 16,01 - € 19,08 per uurSecurity

Functieomschrijving

Jouw nieuwe uitdaging als objectbeveiliger: ontdek wat het inhoudt

Als objectbeveiliger bij ons distributiecentrum ben jij de spil in het web. Je staat paraat om bezoekers te profileren, toegangscontroles uit te voeren en vragen van zowel leveranciers als personeel te beantwoorden. In een omgeving waar tot wel 1000 mensen tijdens piekuren aanwezig kunnen zijn, rust de verantwoordelijkheid voor hun veiligheid op jouw schouders. Maar dat schrikt jou niet af, integendeel, het is precies waarom jij deze uitdaging zoekt.


Naast deze kerntaken voer je ook visitaties uit, verzorg je vrachtregistratie en loop je controlerondes. Samen met twee collega's ben je het eerste aanspreekpunt voor een divers publiek van chauffeurs, bezoekers en medewerkers, waarbij je jouw gastvrijheid en alertheid combineert om een veilige en gastvrije omgeving te creëren.


Jacqueline deelt haar ervaring als objectbeveiliger in Bleiswijk:

"Als je van afwisseling houdt, is werken bij PROFI-SEC ideaal. De leidinggevenden zijn vriendelijk en toegankelijk, wat zorgt voor een gezellige werksfeer en een gevoel van samenhorigheid. Bij PROFI-SEC heerst een informele sfeer en zijn er volop mogelijkheden om door te groeien."


Wat bieden wij jou?

Bij ons staat jouw persoonlijke groei centraal. Om jouw alertheid en professionaliteit te waarborgen, bieden we een open werkomgeving, korte communicatielijnen en toegang tot meer dan 150 online trainingen via jouw trainingsaccount. Zo kun je eenvoudig extra certificaten behalen om jouw functie nog beter uit te voeren.


Waarom zou je voor ons kiezen?

 1. Een stabiel salaris tussen €16,01 en €19,08 per uur, exclusief ORT op basis van de cao Beveiliging schaal 3.
 2. Extra toeslagen voor onregelmatige diensten, waaronder avonden, nachten en weekenden.
 3. Een urengarantie tussen de 96 en 144 uur per 4 weken.
 4. Reiskostenvergoeding, pensioenopbouw en 24 vakantiedagen (op basis van fulltime).
 5. Direct een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.

Vereisten

Dit breng je mee:

Jij bent de reden waarom iedereen zich veilig voelt. Jouw scherpe inschattingsvermogen, doortastende optreden en vermogen om escalaties te voorkomen maken het verschil. Als beveiliger ben je gastvrij en empathisch, maar ook besluitvaardig en verantwoordelijk. Je hebt oog voor potentiele risico's en weet deze te adresseren voordat ze escaleren. Gezien de 24/7 operationele aard van onze locatie, is flexibiliteit vereist, zowel doordeweeks als in het weekend, overdag en 's nachts.


Jouw profiel:

 • Diploma Beveiliger 2
 • Relevante werkervaring
 • Woonachtig binnen een straal van 40 kilometer rondom Bleiswijk
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal


Over PROFI-SEC:

PROFI-SEC is ruim 23 jaar geleden opgericht en behoort tegenwoordig tot de top 5 van particuliere beveiligingsbedrijven in Nederland. Samen met onze klanten streven we naar een duurzame beveiligingsaanpak, waarbij multifunctionele inzet centraal staat. Hierbij hebben we jouw expertise nodig.


Ben jij klaar voor een flexibele en verantwoordelijke baan?

Ja? Solliciteer dan nu voor de functie van Objectbeveiliger:

 1. Vul het aanmeldformulier op deze pagina in.
 1. Kennismaking: We bellen je voor een korte introductie. Bij een goede klik nodigen we je uit voor een rondleiding.
 1. Tekenen en starten: Na een enthousiaste kennismaking kun je direct aan de slag!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar