Overslaan naar content

Objectbeveiliger Den Haag

Op locatie
 • Den Haag, Zuid-Holland, Nederland
€ 16,01 - € 19,08 per uurSecurity

Functieomschrijving

Wat ga je doen?

Werken als objectbeveiliger is veelzijdig en je takenpakket is uitgebreid. Je weet wat er moet gebeuren als zich een onveilige situatie voordoet, je bent alert en je kan snel schakelen. Je houdt toezicht op de orde -en veiligheid in en rondom het pand en voert brand- en sluitrondes uit. Je meldt en rapporteert calamiteiten en anderszins afwijkende zaken. Alle bezoekers controleer je op pas en goederen met behulp van X-Ray en metaaldetectie. Deze taken doe je vanuit gastvrijheid: een persoonlijk welkom en op vriendelijke wijze algemene informatie verstrekken

De locatie waar je komt te werken is gevestigd in Den Haag en ondersteunt de samenwerking tussen de gerechtelijke autoriteiten in de hele EU in de strijd tegen grensoverschrijdende zware criminaliteit waaronder: terrorisme, computercriminaliteit, fraude, corruptie, witwassen van geld en milieucriminaliteit.

Goed inschattingsvermogen. Kordaat optreden. De-escalerend handelen. Als objectbeveiliger ben je gastvrij en sympathiek, maar ook daadkrachtig en verantwoordelijk. Je voorziet potentiële escalaties en weet deze te voorkomen. En omdat er op de locatie 24/7 wordt gewerkt, is het belangrijk dat je flexibel bent van maandag t/m zondag, zowel overdag als ’s nachts.


Wie zijn wij?

Onze specialisatie is crowdmanagement. Wij zijn dé partner op het gebied van veiligheid op grote evenementen. PROFI-SEC heeft door haar vakkundige kennis van crowdmanagement veel inzicht over het gedrag van de mens. Hoe men zich gedraagt en beweegt, en wat dit doet met de veiligheid en de gastvrije beleving. We kijken hierbij niet alleen naar de mens, ook kijken we naar de gebeurtenissen die plaatsvinden (proces) en in welke omgeving dat gebeurt. Zo leveren we de juiste veiligheid in balans met de gastvrije wensen van iedere opdrachtgever.


Dit vinden we belangrijk bij PROFI-SEC

BETROKKEN -

Onze organisatie voelt familiair, voor medewerkers onderling, én voor onze opdrachtgevers. Dat komt door de korte lijnen die we hebben en de oprechte aandacht voor elkaar. Samenwerken is gebaseerd op vertrouwen. Daar geloven wij heilig in.

WARM & WELKOM -

We vinden het belangrijk om een toegankelijke organisatie te zijn. Elke vraag mag gesteld worden, aan iedereen. De korte lijnen die we hebben zijn er met een reden. Wij zijn er voor elkaar!

VAKKUNDIG -

Afspraak is afspraak, dat is bij ons vanzelfsprekend. Wij zijn ondernemend en verantwoordelijk. We houden van structuur en weten wat we doen. En als we iets doen, doen we dat goed!

ZORG VOOR ONZE MEDEWERKERS -

Onze medewerkers zijn het hart van onze professionele dienstverlening. Tevreden medewerkers vinden we ontzettend belangrijk. Als wij voor hen zorgen, zorgen zij ook goed voor onze opdrachtgevers.


Wat kan PROFI-SEC jou bieden?

 • Als jij bij ons komt werken in de functie van objectbeveiliger kun je van ons het volgende verwachten:
 • Je krijgt een salaris tussen de € 2.300,- en € 2.700,- op basis van een fulltime werkweek;
 • Je krijgt een urengarantie van 128 uur per vier weken;
 • Je krijgt een reiskosten- en pensioenregeling;
 • Parkeergelegenheid op locatie
 • Je krijg alle overige arbeidsvoorwaarden uit de CAO Particuliere beveiliging;
 • Je komt terecht in een dynamische internationale werkomgeving met voldoende uitdaging.
 • Indien je over Supervisor kwaliteiten beschikt, starten we na ongeveer 6 maanden een evaluatie traject. Je ontvangt een toeslag op de diensten die je als Supervisor werkt. 

Wij zijn altijd op zoek naar manieren om onze medewerkers te helpen bij hun persoonlijke groei. Van jou wordt immers verwacht dat je altijd scherp en alert bent. Daarom hangt er bij ons een open werksfeer, zijn de lijntjes onderling kort en heb je in jouw GoodHabitz account toegang tot meer dan 150 online trainingen en kun je eenvoudig extra certificaten behalen om je functie nog beter uit te voeren.Vereisten

Wat vragen we van jou?

Uiteraard beschik jij over de juiste papieren die je nodig hebt als objectbeveiliger en je bent woonachtig in de omgeving van Den Haag.


Daarnaast herken jij je in het onderstaande:

 • Je bent gastvrij naar bezoekers;
 • Je hebt gevoel voor onveilige en ongewenste situaties;
 • Je treedt slagvaardig op bij onveilige en ongewenste situaties;
 • Je hebt ervaring met het de-escaleren van situaties;
 • Je beheerst de Engelse taal (op locatie is Engels de voertaal);
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring als objectbeveiliger;
 • Je hebt ervaring met X-Ray of bent bereid een cursus te doen.
 • Je hebt geen probleem om je EHBO en BHV diploma te behalen
 • Voor deze functie wordt een EU Security Clearance procedure opgestard (AIVD Screening in Europees verband).


Interesse?

Yes! Solliciteren voor de functie Objectbeveiliger doe je zo:

Via de oranje sollicitatieknop vul je je gegevens in op het aanmeldformulier.

Kennismaken

We bellen je voor een korte kennismaking, is er een klik dan nodigen we je uit voor een rondleiding.

Tekenen en starten!

Je komt bij ons langs voor een rondleiding, zijn we beide enthousiast? Dan kan je direct aan de slag!

Ben je enthousiast over PROFI-SEC of de vacature maar wil je eerst graag meer weten? Voel je vrij om contact met me op te nemen: s.vandencorput@profi-sec.nl of 06-48355064

of

Apply with Indeed onbeschikbaar