Skip to content

Personeelsplanner

Den Bosch, Noord-Brabant, Nederland€ 2.600 - € 4.000 per maandGroup

Functieomschrijving

Personeelsplanner Events bij PROFI-SEC Security & Crowdmanagement

PROFI-SEC Security & Crowdmanagement is op zoek naar een personeelsplanner voor de afdeling Events. Als personeelsplanner voor de afdeling Events ben jij verantwoordelijk voor het volledig vervullen van de planning voor evenementen, iedere dag weer. Dit betekent dat jij en je collega’s verantwoordelijk zijn voor het inplannen van de juiste medewerkers op de juiste evenementenlocaties door heel het land.


Wat ga je doen?

Als Personeelsplanner ben jij verantwoordelijk voor het invullen en stroomlijnen van de planning van evenementen. Je houdt rekening met de uitvraag van de opdrachtgever, wensen en behoeftes van medewerkers, de CAO regelgeving en de juiste forecast. Daarnaast signaleer je tijdig wanneer de planning voor een evenement niet volledig gevuld kan worden. Je schakelt met de opdrachtgever en medewerkers en je bent in staat om snel te handelen en verwachtingen helder in kaart te brengen. Het is van belang dat je overzicht hebt en op de hoogte bent van de gehele planning. Je bent in staat om snel te handelen en verwachtingen helder in kaart te brengen.

Als Planner Events ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van processen en het bewaken van de kosten en het rendement van de inzet van medewerkers. Je rapporteert rechtstreeks aan je leidinggevende.


Wat kunnen wij je bieden?

Je krijgt van ons:


• Een salaris tussen de € 2.600 en € 4.000, dit is afhankelijk van je ervaring;

• 24 vakantiedagen per jaar;

• Een fulltime functie van 40 uur per week;

• Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband;

• Een pensioen- en reiskostenregeling.


Daarnaast bieden wij je een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid op ons kantoor in Den Bosch. Je komt terecht in een diverse werkomgeving met fijne collega’s die iedere dag hard werken met de nodige humor.


Vereisten

Wie ben jij?

Jij kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken, geen dag is hetzelfde en de markt is nog nooit zo in beweging geweest als nu, jij herkent jezelf daarom in de kenmerken: analytisch, onderzoekend, flexibel en creatief. Jij bent daarnaast communicatief vaardig en kunt gemakkelijk contact onderhouden met opdrachtgevers, collega’s en beveiligers.

Bij voorkeur heb je al ervaring als planner binnen de beveiliging. Heb je wel ervaring als planner maar bijvoorbeeld binnen een andere dynamische omgeving zoals de uitzendbranche, logistiek of productie? Dan nodigen wij je ook van harte uit om te reageren!


Wie zijn wij?

PROFI-SEC is meer dan ‘zomaar een’ beveiligingsbedrijf. Gevestigd in Den Bosch, maar landelijk opererend behoort PROFI-SEC tot de top 4 van grootste particuliere beveiligingsbedrijven van Nederland. We zijn actief binnen de objectbeveiliging, Retail beveiliging, evenementenbeveiliging en servicegerichte diensten en hebben locaties door heel het land!

Waarom PROFI-SEC het allerleukste beveiligingsbedrijf van Nederland is? Door alle mogelijkheden die een landelijke speler met zich mee brengt en de cultuur van een familiebedrijf is hier voor iedereen een passende uitdaging!Interesse?

Fijn, in dat geval ontvangen wij graag jouw sollicitatie via de button! We ontvangen graag een up-to-date cv en je motivatie voor deze functie. Wij nemen je sollicitatie zo snel mogelijk in behandeling en nemen altijd persoonlijk contact met je op via telefoon of e-mail.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar