Skip to content

Receptioniste

Den Haag, Zuid-Holland, Nederland€ 13,5 - € 16,22 per uurSecurity Services

Functieomschrijving

Wat ga je doen?

Voor een groot object in Den Haag zijn we per direct op zoek naar een parttime receptionist(e) voor minimaal 24 uur per week. Jij gaat aan het werk binnen hét centrale punt waar alle vragen en meldingen van de medewerkers en bezoekers binnen komen.


De locatie waar je komt te werken ondersteunt de samenwerking tussen de gerechtelijke autoriteiten in de hele EU in de strijd tegen grensoverschrijdende zware criminaliteit waaronder: terrorisme, computercriminaliteit, fraude, corruptie, witwassen van geld en milieucriminaliteit.

Jij bent verantwoordelijk voor het registreren en afhandelen van diverse meldingen. Daarnaast ben jij het visitekaartje en het centrale aanspreekpunt voor de medewerkers en bezoekers van het object.

Je werkt samen met diverse collega's en leveranciers en hebt voornamelijk contact in het Engels. Krijg jij er energie van om zaken te regelen en om collega's zo te ondersteunen dat ze écht verder komen? Dan zoeken wij jou!


Wie zijn wij?

PROFI-SEC is een landelijk opererend beveiligingsbedrijf dat actief is in object-, evenementen- en horecabeveiliging als wel service-gerichte diensten. Werken bij ons betekent werken in een dynamische organisatie, waar eerlijkheid, collegialiteit en de wil om optimaal te presteren de belangrijkste kernwaarden zijn.

Met ruim 700 medewerkers behoren wij tot een van de grootste particuliere beveiligingsbedrijven van Nederland. We willen nog verder groeien, we hebben ambitieuze doelstellingen voor de toekomst. Maar het belangrijkste is dat de kwaliteit en continuïteit voor onze klant is gewaarborgd. Wil jij daar jouw bijdrage aan leveren?


Wat kunnen wij jou bieden?

 • Per direct aan de slag voor langere periode;
 • Gratis parkeergelegenheid;
 • Contracturen van 96 uur per periode;
 • Een salaris tussen de € 13.50 en € 16,22 afhankelijk van je ervaring;
 • Dynamische trainingen via GoodHabitz;
 • Een uitdagende functie met de kans om je verder te ontwikkelen als receptionist(e) binnen een groot bedrijf!;
 • Een baan bij een van de grootste particuliere beveiligingsbedrijven van Nederland;

Jouw persoonlijke ontwikkeling?

PROFI-SEC hecht veel waarde aan de ontwikkeling van medewerkers en zij bieden daarom volop mogelijkheden! Zo krijg je, zodra je bent aangenomen, direct toegang tot jouw eigen GoodHabitz account waar je online meer dan 150 trainingen kunt volgen. Heb je een extra certificaat nodig om je functie goed uit te voeren zoals BHV of EHBO? Dat regelt PROFI-SEC!


Vereisten

Wat vragen we van jou?

Je bent gedreven, stressbestendig en in staat om zowel in teamverband als zelfstandig te werken. 


Daarnaast vragen we:

 • Minimaal mbo werk- en denkniveau;
 • Goede beheersing van de Nederlandse -en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Ervaring en affiniteit met administratieve werkzaamheden en systemen;
 • Je bent per direct beschikbaar.

Interesse?

Dan ontvangen wij graag jouw motivatie met CV! Je kunt solliciteren via de sollicitatieknop.


of

Apply with Indeed onbeschikbaar