Overslaan naar content

Sales manager

Op locatie
 • Den Bosch, Noord-Brabant, Nederland
€ 6.000 per maandGroup

Functieomschrijving

Salesmanager bij PROFI-SEC Security & Crowdmanagement

Zie jij in de beveiligingsindustrie volop kansen voor groei? Sta je te popelen om als salesmanager het voortouw te nemen? Dan ben jij degene waar we naar op zoek zijn!

Jouw rol:

Als Salesmanager maak je deel uit van het managementteam. Je hebt de verantwoordelijkheid om omzet- en winstdoelstellingen voor onze organisatie te behalen. Je richt je op het verkopen en ontwikkelen van producten en diensten binnen PROFI-SEC Security & Crowdmanagement. Jouw taken omvatten het opstellen en uitvoeren van salesplannen, het verbeteren van salesprocessen, het onderhouden van klantrelaties en het analyseren van salesresultaten. Je werkt nauw samen met klantmanagers en operaties om de klanttevredenheid te verhogen en onze marktpositie te versterken.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende en dynamische functie binnen een innovatief en groeiend bedrijf. Je krijgt de kans om zelf invulling te geven aan je functie verbonden door een team van enthousiaste collega's.

Je ontvangt:

 • Een competitief salaris tot - € 6.000 per maand, afhankelijk van ervaring;
 • Leaseauto, laptop en telefoon;
 • 24 vakantiedagen;
 • Persoonlijk ontwikkelplan met opleidingsmogelijkheden;
 • Een stimulerende werkomgeving met ruimte voor eigen initiatief.


Vereisten

Wat we verwachten:

We zoeken een enthousiaste professional met een sterk analytisch vermogen. Je begrijpt hoe je waarde toevoegt voor de klant. Je bent bedreven in het verbinden van verschillende teams binnen de organisatie. Je bent communicatief sterk, een teamspeler en gedreven door innovatie. Eigenaarschap zit in jouw DNA.

Wie ben jij?

Wij zoeken een ondernemend persoon met kennis van schaalbare verdienmodellen en uitstekende stakeholdermanagementvaardigheden.

Vereisten:

 • HBO-opleiding bij voorkeur in een commerciële richting;
 • Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare salesrol;
 • Uitstekende communicatie- en onderhandelingsvaardigheden;
 • Klantgericht, proactief en resultaatgericht;
 • Goede beheersing van Nederlands en Engels.

Wie zijn wij?

PROFI-SEC Security & Crowdmanagement is geen gewoon beveiligingsbedrijf. Met een sterke basis in 's-Hertogenbosch en een nationaal bereik behoren we tot de top-5 van Nederlandse particuliere beveiligingsbedrijven. Opgericht 25 jaar geleden, streven we ernaar om flexibele, kostenefficiënte en kwalitatieve beveiligingsoplossingen te bieden die perfect aansluiten op de behoeften van diverse sectoren, zoals onderwijs, juridische instellingen, financiële, dienstverlening , logistieke sector en industrie.

Bij PROFI-SEC omarmen we innovatie en creativiteit. We streven naar duurzame partnerships met onze klanten, waarbij we multifunctionele oplossingen bieden die verder gaan dan alleen veiligheid. Onze aanpak is efficiënt, duurzaam en verrassend creatief. PROFI-SEC staat voor een benadering die 'meer dan veilig' is.


Hoe nu verder?
Als jij klaar bent om je vaardigheden in te zetten in een dynamische omgeving en ons team te versterken, dan willen we graag van je horen!
Binnen vier werkdagen laten wij je weten of je in aanmerking komt voor de positie. We plannen een kennismakingsgesprek in, digitaal of live. In dit gesprek informeren we jou zo volledig mogelijk over de vacature, het bedrijf en het vervolg van de procedure.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar