Overslaan naar content

Teamleider beveiliging in Bleiswijk

Op locatie
 • Bleiswijk, Zuid-Holland, Nederland
€ 22,86 per uurSecurity

Functieomschrijving

Teamleider Beveiliging

In een omgeving waar tot wel 1000 mensen tijdens piekuren aanwezig kunnen zijn, rust de verantwoordelijkheid voor hun veiligheid op jouw schouders. Maar dat schrikt jou niet af, integendeel, het is precies waarom jij deze uitdaging zoekt.

Jouw nieuwe uitdaging als Teamleider: ontdek wat het inhoudt

Als Teamleider bij PROFI-SEC Security & Crowdmanagement ben je belast met het coördineren van de beveiligingswerkzaamheden op een van de grootste distributiecentra in West-Europa gevestigd in Bleiswijk. Je hebt diverse leidinggevende en organisatorische bevoegdheden en verantwoordelijkheden. Jouw inzet en leiderschap zorgen voor een veilige en efficiënte operationele uitvoering.

Wat deze functie onderscheidt van andere concurrenten? Het is een fulltime functie waarin je boven de sterkte wordt ingezet. Je werkt volgens een basisrooster van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur, maar incidenteel werk je ook een avond, nacht en/of weekenddienst mee om de kwaliteit te borgen. Daarnaast krijg je een laptop en smartphone van de zaak, en ben je bereikbaar voor jouw personeel in een 24/7 organisatie.

Wat ga je doen?

Als teamleider zorg je voor de dagelijkse coördinatie van de werkzaamheden op één of meerdere objecten. Je bent operationeel verantwoordelijk voor de dienstuitvoering, zowel in termen van continuïteit als kwaliteit. Je geeft instructies aan ondergeschikten over de dienstuitvoering en kanaliseert vragen van medewerkers richting de Operationeel Manager en het Hoofdkantoor. Bij calamiteiten neem je direct maatregelen en informeer je de leidinggevende. Daarnaast houd je toezicht op het gebruik van Persoonlijke Beschermingsmiddelen en rapporteer je klachten, schades, afwijkingen, verbetermaatregelen, ongevallen en onveilige situaties via de daarvoor bestemde formulieren aan de KAM-manager en/of direct leidinggevende.

Je voert functioneringsgesprekken onder begeleiding van HR en de Operationeel Manager en zorgt voor de dagelijkse personeelsbezetting in overleg met de afdeling Planning. Het inwerken van nieuwe medewerkers en de begeleiding van stagiaires behoren ook tot jouw verantwoordelijkheden. Samen met HR volg je de opleidingsbehoeften per locatie, initieer je acties en faciliteer je opleidingsmomenten.

Vereisten

Wat verwachten we van jou?

 • Je bent in het bezit bent van het diploma Beveiliger 2 of 3;
 • Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring hebt in een coördinerende rol binnen de beveiliging;
 • Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal goed;
 • Je bent woonachtig binnen een straal van 50 km van Bleiswijk; 
 • Je bent in het bezit van een geldig BHV certificaat;
 • . Je hebt het vermogen om tegengestelde belangen te overbruggen en kunt namens PROFI-SEC communiceren met medewerkers en klanten.
 • Je hebt ervaring met Security Management systemen.

Wat biedt PROFI-SEC jou?

 • Een stabiel salaris tot €22,86 per uur, exclusief ORT op basis van de cao Beveiliging; à tot de max van cao aanbieden..
 • Extra toeslagen voor onregelmatige diensten, waaronder avonden, nachten en weekenden;
 • Een urengarantie tot 144 uur per 4 weken afhankelijk van jouw wensen en beschikbaarheid;
 • Reiskostenvergoeding, pensioenopbouw en 24 vakantiedagen (op basis van fulltime);
 • Direct een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.

Wie zijn wij?

Onze organisatie voelt familiair, zowel voor medewerkers onderling als voor onze opdrachtgevers. We geloven in korte lijnen en oprechte aandacht voor elkaar. Samenwerken is gebaseerd op vertrouwen. We zijn warm en welkom, toegankelijk voor iedereen, en wij geloven dat elke vraag gesteld mag worden. Vakkundigheid staat voorop: afspraak is afspraak, wij zijn ondernemend en verantwoordelijk. We zorgen voor structuur en doen ons werk goed.

Onze medewerkers zijn het hart van onze professionele dienstverlening. Tevreden medewerkers vinden we ontzettend belangrijk. Als wij voor hen zorgen, zorgen zij ook goed voor onze opdrachtgevers. PROFI-SEC en onze opdrachtgevers hechten veel waarde aan de ontwikkeling van medewerkers en bieden volop mogelijkheden voor groei. Zodra je in dienst treedt, krijg je toegang tot jouw eigen GoodHabitz-account waar je online meer dan 150 trainingen kunt volgen. Indien nodig worden extra certificaten zoals X-Ray, BHV, EHBO of diploma's voor omgaan met agressie, (de-)escalatie en/of weerbaarheid verzorgd door PROFI-SEC en de opdrachtgever.

Herken jij jezelf in dit profiel? Ben jij loyaal, gemotiveerd, sociaal, rechtvaardig, een aanpakker, autonoom, en heb je een stevig karakter? Dan ontvangen wij graag jouw motivatie en CV! Solliciteer vandaag nog en maak deel uit van ons dynamische team bij PROFI-SEC.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar