Overslaan naar content

ZZP beveiliger

Op locatie
  • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
€ 26,5 - € 30 per uurEvents

Functieomschrijving

Over PROFI-SEC

PROFI-SEC is meer dan ‘zomaar een’ beveiligingsbedrijf. Gevestigd in ’s Hertogenbosch, maar landelijk opererend behoort PROFI-SEC tot de top-5 grootste particuliere beveiligingsbedrijven in Nederland. PROFI-SEC is ruim 23 jaar geleden opgericht met het idee om beveiliging beter te laten aansluiten op de steeds maar veranderende behoefte aan beveiliging binnen de publieke en private sector.

Onderwijs, instellingen binnen de rechtspraak, financiële instellingen en industrie zijn een aantal branches waar PROFI-SEC zorgt voor veiligheid en hospitality.

Wat bieden wij?

  • Een goed tarief en tijdige betaling van je factuur;
  • De mogelijkheid tot het overeenkomen van garantie uren;
  • Vaste -en afwisselende opdrachten voor een langere periode;
  • Werken voor een van de grootste beveiligingsbedrijven van Nederland maar wél familiar met korte lijnen.

Vereisten

Jouw profiel

Je hebt al enige jaren ervaring opgedaan als (object)beveiliger. Bent in het bezit van een rijbewijs b, eigen vervoer, BHV certificaat, EHBO certificaat en je staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Daarnaast ben je positief ingesteld, beheers je de Nederlandse -en Engelse taal en heb je discipline.


Interesse?

Zie jij deze uitdaging helemaal zitten en ben jij de versterking die we zoeken? Solliciteer dan direct! We hebben opdrachten beschikbaar binnen zowel de object als evenementenbeveiliging.

Eerst meer weten? Dat kan altijd. Neem dan contact met ons op! We beantwoorden graag je vragen. Dit kan via recruitment@profi-sec.nl

of

Apply with Indeed onbeschikbaar