Overslaan naar content

ZZP beveiliger meerdere landelijke locaties!

Op locatie
  • Utrecht, Utrecht, Nederland
€ 26,5 - € 32 per uurSecurity

Functieomschrijving

Over PROFI-SEC

PROFI-SEC is meer dan ‘zomaar een’ beveiligingsbedrijf. Gevestigd in ’s Hertogenbosch, maar landelijk opererend behoort PROFI-SEC tot de top-5 grootste particuliere beveiligingsbedrijven in Nederland. PROFI-SEC is ruim 23 jaar geleden opgericht. Onderwijs, instellingen binnen de rechtspraak, financiële instellingen en industrie zijn een aantal branches waar PROFI-SEC zorgt voor veiligheid en hospitality.

Wat bieden wij?

  • Een goed tarief en tijdige betaling van je factuur;
  • De mogelijkheid tot het overeenkomen van uren;
  • Vaste -en afwisselende opdrachten voor een langere periode;
  • Landelijke opdrachtgevers met locaties in Amsterdam, Utrecht, Zwijndrecht, Den Haag, Bleiswijk, Oss en Zwolle
  • Werken voor een van de grootste beveiligingsbedrijven van Nederland maar wél familiar met korte lijnen.

Vereisten

Jouw profiel als beveiligingsprofessional! 

Je hebt al enige jaren ervaring opgedaan als (object)beveiliger - mogelijk ben je gespecialiseerd in bv. pro-actief beveiligen, binnen de distributie of als Security Host. Mocht je een meldkamer fantastisch vinden om in te werken, ook daar heeft PROFI-SEC opdrachten. Het is een pré als je in deze vakgebieden diploma's of trainingen hebt gevolgd. 


Je bent in het bezit van een rijbewijs b, eigen vervoer en een géldig BHV certificaat mét AED aantekening,  en je staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Ook ben je in bezit van een Bedrijfs Aansprakelijkheids Verzekering, indien je deze niet hebt, verwachten wij dat je deze voor aanvang van werkzaamheden hebt afgesloten.  Natuurlijk ben je positief ingesteld, beheers je de Nederlandse -en Engelse taal. De afspraken die wij maken, komen wij ook na. Dit verwachten we natuurlijk ook van jou. 


Indien er opleidingen gevolgd moeten worden, dan kan PROFI-SEC dat voor jou tegen kostprijs faciliteren - je kan vaak mee in onze trainingen; voor een aantal opdrachtgevers zijn aanvullende opleidingen nodig zoals EHBO, Xray en VCA. De (gunstige) opleidingskosten, uren en reis- en verblijfskosten zijn voor jouw eigen rekening als ondernemer.  

Een geldig BHV/AED diploma vinden wij in combinatie met je beveiligingsdiploma een minimum vereiste als beveiligingsprofessional. TIP upload gelijk een foto van je certificaat en BHV/AED pasje tijdens het invullen van het formulier! Dat versnelt de procedure en evt. plaatsing! 

Heb je nog geen geldig BHV/AED? Dan is het handig deze te gaan behalen tijdens het sollicitatieproces, zodat je startklaar bent en mogelijk direct ingezet kan worden! 


Wij willen graag met jou als ZZP samenwerken, als je je óók in onderstaande kan vinden, dan vinden we heel belangrijk. We vormen met al onze collega's namelijk 1 team!


BETROKKEN -

Onze organisatie voelt familiair, voor medewerkers onderling, én voor onze opdrachtgevers. Dat komt door de korte lijnen die we hebben en de oprechte aandacht voor elkaar. Samenwerken is gebaseerd op vertrouwen. Daar geloven wij heilig in.

WARM & WELKOM -

We vinden het belangrijk om een toegankelijke organisatie te zijn. Elke vraag mag gesteld worden, aan iedereen. De korte lijnen die we hebben zijn er met een reden. Wij zijn er voor elkaar!

VAKKUNDIG -

Afspraak is afspraak! dat is bij ons vanzelfsprekend. Wij zijn ondernemend en verantwoordelijk. We houden van structuur en weten wat we doen. En als wij ets doen dan doen we dat goed!

ZORG VOOR AL ONZE MEDEWERKERS -

Onze medewerkers zijn het hart van onze professionele dienstverlening. Dit geldt ook voor de partners die ons tijdelijk, of semi-permanent op piekmomenten ondersteunen. Tevreden collega's vinden we ontzettend belangrijk. Als wij voor hen zorgen dan zorgen zij ook goed voor onze opdrachtgevers.


Interesse?

Zie jij deze uitdaging helemaal zitten en ben jij de versterking die we zoeken, en voldoe je aan de vereisten zoals de BAV, BHV/AED certificering en ben je akkoord met de kosten rondom te volgen opleidingen? Solliciteer dan direct! 


We hebben opdrachten beschikbaar binnen zowel de object als evenementenbeveiliging. Op onze website staan meerdere vacatures open, daar staat veel informatie inzake het type opdrachten. Eerst meer weten? Dat kan altijd. Neem dan contact met ons op! We beantwoorden graag je vragen. Dit kan via recruitment@profi-sec.nl

of

Apply with Indeed onbeschikbaar