Overslaan naar content

Operationeel Manager

Op locatie
 • Den Bosch, Noord-Brabant, Nederland
€ 3.600 - € 4.200 per maandGroup

Functieomschrijving

Operationeel Manager bij PROFI-SEC Security & Crowdmanagement

Wat ga je doen?

Als Operationeel Manager bij PROFI-SEC Security & Crowdmanagement ben jij verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van een grote groep beveiligers en coördinatoren op verschillende objecten verspreidt door heel Nederland. Je coördineert projecten en zorgt ervoor dat het team optimaal presteert.


Je belangrijkste taak is het uitvoeren en optimaliseren van het securitybeleid van de klant. Je werkt nauw samen met de Objectcoördinatoren en je rapporteert aan de General Manager Security. Daarnaast ondersteun je bij de implementatie -en opstart van nieuwe opdrachten, systemen en processen, beleidslijnen en procedures.

Zaken zoals verzuim, functionerings -en sollicitatiegesprekken, ligt voornamelijk bij de Objectcoördinator. Jij bent regelmatig op de objecten aanwezig en hebt regelmatig contact met de coördinatoren over de ontwikkeling van het team en vangt tijdig signalen op om verzuim en uitstroom te voorkomen.


Wie ben jij?

Als Operationeel Manager ben je een stevige persoonlijkheid. Je bent een echte People manager en tegelijkertijd gericht op de processen van de klant en mogelijke kwaliteitsslagen.

In de rol van Operationeel Manager ben je het gezicht van PROFI-SEC richting onze opdrachtgevers. Je bent verantwoordelijk voor de operationele aansturing van de teams gebonden aan de objecten in jouw portefeuille en borgt kosten, kwaliteit en planning met prioriteit waarmee je uiteindelijk een uitstekende performance realiseert voor PROFI-SEC.


Je communiceert duidelijk en kunt gemakkelijk schakelen op verschillende niveaus. Je brengt verschillende werelden bij elkaar en laat je niet snel van de wijs brengen. Je denkt in mogelijkheden en weet je prioriteiten op de juiste manier te stellen. Je kunt snel schakelen tussen ad-hoc zaken en lange termijn doelen.


In het heetst van de strijd houd jij je hoofd koel en krijg je het voor elkaar om meerdere ballen tegelijk in de lucht te houden. Je weet mensen mee te krijgen en te motiveren, je bent in staat om voor elke klant een partner in plaats van leverancier te zijn middels kennis en communicatieve vaardigheden. En daarmee maak jij het verschil in de branche en voor PROFI-SEC!


Kortom, een uitdagende rol die vraagt om de juiste persoon op de juiste plek!

Vereisten

Wij bieden

 • Goede ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden;
 • Een leaseauto die je ook privé kunt gebruiken;
 • Een jaarcontract voor 40 uur per week met uitzicht op een vast contract;
 • Startdatum in overleg;
 • Salaris tot €4.200,- (per maand o.b.v. 40 uur) in overleg op basis van ervaring;
 • Vrijheid en flexibiliteit in jouw functie;
 • 24 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • Een pensioen- en reiskostenregeling;


Wij vragen

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Je bent resultaatgericht, klantgericht en hebt een commerciële instelling;
 • Ervaring in de beveiligingsbranche;
 • Aantoonbare ervaring in het aansturen van een groot team;
 • Ervaring met het optimaliseren en implementeren van (Security) processen;
 • In het bezit van een rijbewijs;
 • Vloeiende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (must);
 • Woonachtig binnen een straal van +/- 60 km van ’s-Hertogenbosch.


Wie zijn wij?

Misschien heb je al wel eens van PROFI-SEC gehoord? Veel mensen denken bij het horen van PROFI-SEC aan evenementenbeveiliging. Niet gek, binnen de evenementenbeveiliging behoren we aan de top. Maar wist je dat we binnen de objectbeveiliging ook behoren tot de top 5 van de grootste beveiligingsorganisaties in Nederland! In 2022 zijn we uitgeroepen tot beste beveiligingsbedrijf van Nederland. En dit was ons nooit gelukt zonder al onze betrokken en gemotiveerde collega's.

Onze specialisatie is crowdmanagement. Wij zijn dé partner op het gebied van veiligheid op grote evenementen. PROFI-SEC heeft door haar vakkundige kennis van crowdmanagement veel inzicht over het gedrag van de mens. Hoe men zich gedraagt en beweegt, en wat dit doet met de veiligheid en de gastvrije beleving. We kijken hierbij niet alleen naar de mens, ook kijken we naar de gebeurtenissen die plaatsvinden (proces) en in welke omgeving dat gebeurt. Zo leveren we de juiste veiligheid in balans met de gastvrije wensen van iedere opdrachtgever.


Waar staan wij voor?
BETROKKEN -

Onze organisatie voelt familiair, voor medewerkers onderling, én voor onze opdrachtgevers. Dat komt door de korte lijnen die we hebben en de oprechte aandacht voor elkaar. Samenwerken is gebaseerd op vertrouwen. Daar geloven wij heilig in.

WARM & WELKOM -

We vinden het belangrijk om een toegankelijke organisatie te zijn. Elke vraag mag gesteld worden, aan iedereen. De korte lijnen die we hebben zijn er met een reden. Wij zijn er voor elkaar!

VAKKUNDIG -

Afspraak is afspraak! dat is bij ons vanzelfsprekend. Wij zijn ondernemend en verantwoordelijk. We houden van structuur en weten wat we doen. En als wij ets doen dan doen we dat goed!

ZORG VOOR AL ONZE MEDEWERKERS -

Onze medewerkers zijn het hart van onze professionele dienstverlening. Dit geldt ook voor de partners die ons tijdelijk, of semi-permanent op piekmomenten ondersteunen. Tevreden collega's vinden we ontzettend belangrijk. Als wij voor hen zorgen dan zorgen zij ook goed voor onze opdrachtgevers.


Geïnteresseerd?
Mooi, dan maken we graag kennis met je! We nemen na je sollicitatie binnen 5 werkdagen contact met je op.

Voordat je jouw arbeidsovereenkomst ontvangt, wordt er altijd een screening bij de politie uitgevoerd.

Wil je voordat je solliciteert meer informatie over de vacature Operationeel Manager? Sanne van den Corput, Recruiter staat voor je klaar via 06-48355064 (Whatsappen? prima!)

of

Apply with Indeed onbeschikbaar