Overslaan naar content

Shiftleader beveiliging

Op locatie
 • Bleiswijk, Zuid-Holland, Nederland
€ 20,1 per uurSecurity

Functieomschrijving

In een omgeving waar tot wel 1000 mensen tijdens piekuren aanwezig kunnen zijn, rust de verantwoordelijkheid voor hun veiligheid op jouw schouders. Maar dat schrikt jou niet af, integendeel, het is precies waarom jij deze uitdaging zoekt.


Jouw nieuwe uitdaging als Shiftleader: ontdek wat het inhoudt
Als Shiftleader bij PROFI-SEC ben je verantwoordelijk voor de operationele uitvoering tijdens jouw dienst. Het is essentieel dat je stressbestendig bent en in staat bent om prioriteiten te stellen. Je werkt samen met een team van goed gekwalificeerde beveiligers en zorgt voor een veilige omgeving voor medewerkers en bezoekers, evenals voor de beveiliging van het gebouw. Je bent een natuurlijke leider met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en je zorgt ervoor dat je team scherp en gemotiveerd blijft gedurende elke shift. Je bent het eerste aanspreekpunt in geval van onduidelijkheden bij afwezigheid van de teamleider en ziet toe op alle veiligheidsaspecten binnen het distributiecentrum.


Waarom zou je voor ons kiezen?

 • Een stabiel salaris tot €20,10 per uur, exclusief ORT op basis van de cao Beveiliging;
 • Extra toeslagen voor onregelmatige diensten, waaronder avonden, nachten en weekenden;
 • Een urengarantie tot 144 uur per 4 weken afhankelijk van jouw wensen en beschikbaarheid;
 • Reiskostenvergoeding, pensioenopbouw en 24 vakantiedagen (op basis van fulltime);
 • Direct een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.

Dit vinden we belangrijk bij PROFI-SEC

BETROKKEN -

Onze organisatie voelt familiair, voor medewerkers onderling, én voor onze opdrachtgevers. Dat komt door de korte lijnen die we hebben en de oprechte aandacht voor elkaar. Samenwerken is gebaseerd op vertrouwen. Daar geloven wij heilig in.

WARM & WELKOM -

We vinden het belangrijk om een toegankelijke organisatie te zijn. Elke vraag mag gesteld worden, aan iedereen. De korte lijnen die we hebben zijn er met een reden. Wij zijn er voor elkaar!

VAKKUNDIG -

Afspraak is afspraak, dat is bij ons vanzelfsprekend. Wij zijn ondernemend en verantwoordelijk. We houden van structuur en weten wat we doen. En als we iets doen, doen we dat goed!

ZORG VOOR ONZE MEDEWERKERS -

Onze medewerkers zijn het hart van onze professionele dienstverlening. Tevreden medewerkers vinden we ontzettend belangrijk. Als wij voor hen zorgen, zorgen zij ook goed voor onze opdrachtgevers.

Vereisten

Wat neem je mee?

 • Je bent in het bezit bent van het diploma Beveiliger 2 of 3;
 • Je hebt minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring hebt in een coördinerende rol binnen de beveiliging;
 • Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal goed;
 • Je bent woonachtig binnen een straal van 30 km van Bleiswijk;
 • Je kunt snel onveilige en ongewenste situaties waarnemen en hier adequaat en de-escalerend op kunt reageren;
 • Je bent fysiek in staat om gedurende de hele dag actief te zijn;
 • Je hebt ervaring met Security Management systemen;


Jouw persoonlijke ontwikkeling

PROFI-SEC en onze opdrachtgevers hechten veel waarde aan de ontwikkeling van medewerkers en bieden volop mogelijkheden voor groei. Zodra je in dienst treedt, krijg je toegang tot jouw eigen GoodHabitz-account waar je online meer dan 150 trainingen kunt volgen. Indien nodig worden extra certificaten zoals X-Ray, BHV, EHBO of diploma's voor omgaan met agressie, (de-)escalatie en/of weerbaarheid verzorgd door PROFI-SEC en de opdrachtgever.


Doorgroeimogelijkheden

Je komt te werken op een object met volop kansen voor de toekomst. Mogelijkheden om door te groeien naar functies zoals coördinator, centralist of teamleider zijn aanwezig. Samen met jouw leidinggevende wordt gekeken naar jouw ambities en doelen voor de toekomst, zodat je met plezier en uitdaging blijft werken.


Herken jij jezelf in dit profiel?

Dan ontvangen wij graag jouw motivatie en CV! Solliciteren kan via de sollicitatieknop.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar